TwitterFacebookGoogleEmail

KΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ στην επίσημα Αναγνωρισμένη Λέσχη Αυτοκινήτων BMW για την Ελλάδα.

Η λέσχη μας ιδρύθηκε το 2004 και ειναι η μόνη επίσημη και αναγνωρισμένη λέσχη αυτοκινήτων B.M.W για την Ελλάδα.

Σκοπος.

Ο σκοπός δημιουργίας ενός τέτοιου club είναι η αντιπροσώπευση των κατόχων αυτοκινήτων μάρκας BMW μέσα από μια λέσχη η οποία δεν συσχετίζεται σε καμία περίπτωση με την BMW AG, την BMW HELLAS A.E.,πέραν της επίσημης αναγνωρίσεως της λέσχης, αλλά ούτε και με θυγατρικές εταιρίες αυτών. Επίσης ενημερώνουμε τους φίλους που θα διαβάσουν τα παρακάτω ότι η λέσχη μας είναι καθαρά μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και η βάση στην οποία στηρίζεται είναι το κοινό ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτων και τίποτα άλλο. Ο αυξανόμενος αριθμός κατόχων αυτής της φημισμένης φίρμας μας έδωσε την ιδέα να συγκροτήσουμε ένα club με το οποίο τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν στη διάθεσή τους παροχές με τις οποίες θα απολαμβάνουν στο έπακρο αυτό για το οποίο άλλωστε προτιμούν την BMW: Την απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Νομικη υποσταση
To club μας έχει πλήρη Νομική Υπόσταση και είναι Αναγνωρισμένο Σωματείο, σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία
και Δίκαιο που θέλει παρόμοια Μη κερδοσκοπικά Iδρύματα. Έχει Διοίκηση (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γραμματέας.
Ταμίας, Έφορος) οι οποίοι διοικούν το Σωματείο με δημοκρατικές διαδικασίες και πάντα με γνώμονα το νόμιμο συμφέρον
του Σωματείου και των μελών του.

Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ CLUB

Η όλη ιδέα του club ξεκίνησε με βάση το γεγονός οτι ενώ το ενδιαφέρον και ίσως κάτι παραπάνω από αυτό ήταν δεδηλωμένο δεν υπήρχε κάποιο κοινό σημείο συνάντησης των απανταχού φίλων των BMW με επίσημο χαρακτήρα
ώστε να μπορούν να συζητούν, να μπορούν να βρίσκουν λύσεις και κάποιες συμβουλές σε κάποια τεχνικά προβλήματα που τους απασχολούν και γενικότερα να έχουν πρόσβαση σε γενικής αλλά και σε ειδικής φύσεως θέματα.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ CLUB;

Η απάντηση είναι το ίδιο απλή με την ερώτηση. Πολλά Είναι κοινώς γνωστό, ότι όσο περισσότερα είναι τα μέλη ενός συλλόγου, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να επιτυγχάνονται καλύτερες τιμές στην συντήρηση, στα ανταλλακτικά, αλλά και στα ετήσια ασφάλιστρα των αυτοκινήτων. Για να γίνει περισσότερο κατανοητό, δεν νομίζουμε ότι θα είχε κάποιος αντίρρηση να επωμίζεται λιγότερα ετήσια κόστη για την χρήση του αυτοκινήτου του, έστω και για κάποια φαινομενικά ελάχιστα ευρώ, και παράλληλα να
μπορεί να μοιράζεται με άλλους φίλους αυτό που τον ευχαριστεί.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ CLUB

Ο σκοπός της Λέσχης είναι να προσφέρει στο μέλος της όσο το δυνατόν μεγαλύτερα οφέλη. Με την εγγραφή ενός μέλους αυτόματα το μέλος παραλαμβάνει μια κάρτα με την οποία απολαμβάνει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με μειωμένες τιμές σε συγκεκριμένο/α εξουσιοδοτημένο/α συνεργείο/α BMW, σε διάφορα επιλεγμένα καταστήματα που εξειδικεύονται στα αυτοκίνητα καθώς, και την δυνατότητα να παρευρίσκεται μια φορά μηνιαίως στις συναντήσεις του club με τα άλλα μέλη. Επιπρόσθετα στο μέλος παρέχεται η δυνατότητα να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο τουλάχιστον μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες για την ασφαλιστική κάλυψη της BMW του με σημαντικά μειωμένο κόστος για όποιο πρόγραμμα το μέλος επιλέξει. Ακόμα το μέλος σε περίπτωση αλλαγής ελαστικών ή άλλων εργασιών μπορεί να επισκέπτεται συνεργαζόμενα κέντρα και να πετυχαίνει καλύτερες τιμές καθώς και αξιόπιστες συμβουλές. Τέλος το μέλος αποκτά και το λογότυπο του club για την επικόλληση του στο αυτοκίνητο καθώς και το αναμνηστικό t-shirt του club.